Hoi hoi!

Ik ben Eva, 23 jaar en werk als orthopedisch technoloog. Ik woon samen met mijn ouders, en broertje op een boerderij in Eindhoven. We hebben 3 honden; Roxy, Hunter & Shiro én Sjors, onze buitenkat a.k.a. ‘de muizenvanger’. 

Daarnaast heb ik nog twee katten, Nora & Jinthe. Dankzij Nora & Jinthe is Studio Nora ontstaan!

IMG_7833
Nora - bow tie you're golden

Nora

Nora is een Noorse boskat en is geboren op 20-2-2019. Ze is ontzettend lief en heel nieuwsgierig, ze achtervolgt je graag. Leuk feitje: iedere avond springt Nora op bed zodat we samen kunnen spelen met haar favoriete speeltje.

Jinthe

Jinthe is een Noorse boskat en is geboren op 23-9-2019. Ze is een echte knuffelkat en superlief. Het allerliefste slaapt ze bovenop mij! Oh ja, en je kunt haar altijd wakker maken voor eten.

Jinthe
Mand rond - Blush_vierkant

Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd creatief bezig te zijn. Zo heb ik een keer een mand gehaakt voor Nora & Jinthe. Ze lagen daar allebei zo graag in, dat het mij heel erg leuk leek om ook andere katten zo’n fijn plekje te geven. 

En zo is Studio Nora ontstaan! Uit liefde om andere katten en hun baasjes blij te maken! Inmiddels niet alleen met de manden maar ook met de bedden, bandana’s & bow ties. 

Veel shopplezier!

Liefs, Eva